Promijeni veličinu fonta


Započni novu temuOdgovori Stranica: 3/3.   [ 18 post(ov)a ]
Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Mokarabia
PostPostano: pet 7. lip 2013, 10:31 
Polako se budi
Polako se budi

Pridružen/a: pet 7. lip 2013, 10:17
Postovi: 15
Zahvalio: 1 put/a
Hvaljen: 4 put/a
seto je napisao/la:
Barist koji je bio na 5. mj. u najbolje spravljenoj kavi upravo mokarabiu je koristio, a ne bi je izabrao da ipak je šrot..

A tko to i na kojem natjecanju? I čak ako je i istina (ako je ozbiljni barista), nije sigurno otišo u dućan i kupio kavu koja je mjesecima stajala na policama, nego je dobio svježe prženu direkt iz pržionice..

zdgrunf je napisao/la:
E sad, kakve su ostale ne znam, zašto ih nema više po kafićima, ne znam ni to, a zašto konobarica ne zna koju kavu koristi - to je po meni problem Mokarabie. Dok se tako kuha, neće daleko.

Pa dobro, to je problem konobarice i nestručnosti/neobrazovanosti/nezainteresiranosti... 95% naših konobara ne zna koju kavu koriste, niti su propisno educirani o kavi i načinima spravljanja općenito..


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
 Naslov: Re: Mokarabia
PostPostano: pet 7. lip 2013, 11:53 
Skoro budan
Skoro budan

Pridružen/a: pon 31. kol 2009, 14:55
Postovi: 68
Zahvalio: 6 put/a
Hvaljen: 3 put/a
navodno da ta mokarabia "superbar" (65% Arabica i 35% Robusta) rozo-crvena i nije nešta,
ali ona zlatna "regal" (90% Arabica i 10% Robusta) je bolja.
a 100% Arabica je ona plava president, pa eto ako je još netko probao ove bolje neka se javi radi usporedbe!


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temuOdgovori Stranica: 3/3.   [ 18 post(ov)a ]
Stranica Prethodna  1, 2, 3


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

HR (CRO) by hecos