Promijeni veličinu fonta


Započni novu temuOdgovori Stranica: 2/3.   [ 21 post(ov)a ]
Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Latte art
PostPostano: sri 25. sij 2012, 02:20 
Totalno kofeiniziran
Totalno kofeiniziran
Avatar

Pridružen/a: sub 14. sij 2012, 23:20
Postovi: 130
Zahvalio: 4 put/a
Hvaljen: 3 put/a
Imam nekoliko licnih radova, pa cu uskoro okaciti slike, samo da uhvatim vremena, mijenjam radno mjesto :)

_________________
Ako si kao zrno kafe, ti svoju okolinu činiš boljom, vrijednijom, ti teškoću sebi olakšavaš tako da ona bude olakšica umjesto teškoće i problema, brige i tuge.


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
 Naslov: Re: Latte art
PostPostano: pet 27. sij 2012, 01:34 
Totalno kofeiniziran
Totalno kofeiniziran
Avatar

Pridružen/a: sub 14. sij 2012, 23:20
Postovi: 130
Zahvalio: 4 put/a
Hvaljen: 3 put/a
Evo, nesto sto sam radio...

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

_________________
Ako si kao zrno kafe, ti svoju okolinu činiš boljom, vrijednijom, ti teškoću sebi olakšavaš tako da ona bude olakšica umjesto teškoće i problema, brige i tuge.


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
 Naslov: Re: Latte art
PostPostano: pet 27. sij 2012, 11:12 
Skoro budan
Skoro budan

Pridružen/a: pon 31. kol 2009, 14:55
Postovi: 67
Zahvalio: 6 put/a
Hvaljen: 3 put/a
super!
a kako si napravio ovaj predzadnji uzorak? ručno ili s nekim pomagalima?


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
 Naslov: Re: Latte art
PostPostano: pet 27. sij 2012, 12:22 
Totalno kofeiniziran
Totalno kofeiniziran
Avatar

Pridružen/a: sub 14. sij 2012, 23:20
Postovi: 130
Zahvalio: 4 put/a
Hvaljen: 3 put/a
napravis normalnu kafu, naspes mlijeka bez kreme i onda kasikom napravis X sa micro kremom, nakon toga uzmes cackalicu i kruznom spiralom prodjes kroz cijelu povrsinu kafe, i to bi trebalo biti to :)

_________________
Ako si kao zrno kafe, ti svoju okolinu činiš boljom, vrijednijom, ti teškoću sebi olakšavaš tako da ona bude olakšica umjesto teškoće i problema, brige i tuge.


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
 Naslov: Re: Latte art
PostPostano: pon 19. ožu 2012, 17:01 
Spava
Spava

Pridružen/a: sub 17. ožu 2012, 19:39
Postovi: 2
Zahvalio: 0 put/a
Hvaljen: 0 put/a
Ne znam da li je ovo dobra tema, ali voljela bi iznenaditi svoje goste dobrom kavom (latte), budući da kao i svaka mlada planiram idealno vjenčanje. Ovo mi se učinilo kao super zamisao? E sad ne znam kakav motiv da to bude. Prijedlozi?


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
 Naslov: Re: Latte art
PostPostano: ned 24. ožu 2013, 02:40 
Polako se budi
Polako se budi
Avatar

Pridružen/a: ned 17. ožu 2013, 23:48
Postovi: 30
Lokacija: BB (Brdoviti Balkan)
Zahvalio: 1 put/a
Hvaljen: 1 put/a
E vo nešto i od mene i mojih radova...

http://imageshack.us/a/img850/3100/dsc04233zk.jpg
http://imageshack.us/a/img201/2326/dsc03887z.jpg
http://imageshack.us/a/img824/1568/dsc04369bf.jpg
http://imageshack.us/a/img199/5223/dsc04126.JPG
http://imageshack.us/a/img823/7437/dsc03879z.jpg
http://imageshack.us/a/img42/3631/dsc04222l.jpg
http://imageshack.us/a/img818/1454/dsc04147l.jpg
http://imageshack.us/a/img708/9892/dsc04026mu.jpg
http://imageshack.us/a/img594/1849/dsc04371p.jpg
http://imageshack.us/a/img543/9167/dsc04370g.jpg


Ne znam kako da mi izlete ikonice, al' evo ovako...

_________________
Coffee should be black ass hell, strong as death and sweet as love... Or young girl in your bed with stocking and high heels...
>:)


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
 Naslov: Re: Latte art
PostPostano: ned 24. ožu 2013, 10:37 
Coffee freak
Coffee freak

Pridružen/a: pon 13. lip 2011, 15:22
Postovi: 431
Zahvalio: 7 put/a
Hvaljen: 20 put/a
Lijepo ,uz tehniku pripreme treba imati i art dusu.


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
 Naslov: Re: Latte art
PostPostano: pon 8. srp 2013, 19:49 
Spava
Spava

Pridružen/a: čet 4. srp 2013, 15:34
Postovi: 2
Zahvalio: 0 put/a
Hvaljen: 0 put/a
Nije toliko bitna kakva je šalica već s kakvim preljevom radiš jer nisu svi jednako dobri za crtanje po mlijećnoj pjeni. Koliko love toliko muzike! ;)
Kvaliteta preljeva ovisi naravno o njegovom sastavu. Visoka količina šećera u preljevu uništava mliječnu pjenu. Drugi važan faktor je količina kakaa u preljevu no on neće bitno uništiti mliječnu pjenu. Za svaki preljev je naravno vrlo bitno da i njegova podloga – mliječna pjena – bude kvalitetno napravljena.
Preporučam Ghirardelli preljev za crtanje.


Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temuOdgovori Stranica: 2/3.   [ 21 post(ov)a ]
Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

HR (CRO) by hecos